Kineziomed

Partnereink

dr. Szentiványi Csilla

 

Holisztikus szemlélettel, a nyugati-és keleti orvoslás ötvözésével igyekszem mozgásszervi betegeim panaszait csökkenteni, állapotukat javítani.

1997-ben szakvizsgáztam reumatológiából, évekig az ORFI-ban dolgoztam. Több mint tíz éve járóbeteg szakellátásban veszek részt.

2006 óta foglalkozom  komplementer medicinával is, először lézer terapeuta lettem, majd fülakupunktúrás addiktológus, legutóbb pedig Schüssler tanácsadó. Ezek a tanulmányok sokat segítenek az esetenként szükséges gyógyszerek hatását kiegészíteni, illetve a dózis csökkentésével, néha a teljes elhagyásával – a szervezet öngyógyító tevékenységének erősítésével a gyógyulást, panaszcsökkenést gyorsítani. A terápia személyre szabott, és az adott helyzethez igazodik.
Tevékenységemről további információkat a honlapomon olvashat!

 

Elérhetőségeim:
Honlap:                              www.reuma-lezer.hu
Mobil elérhetőségem:      +36 (30) 449-3818

 

——————————————————————————————————————————————-

 

Lukács Mirjam

 

Kisebb koromtól érdekeltek az emberek, főként a lélektan, de a professzionális út választása is adta magát. Immár több mint két és fél éve dolgozom az Ébredések Alapítványnál, ahol krónikus pszichiátriai betegek rehabilitációja mellett a gyakorlati, klinikai pszichológia minden területén működhetem.

Pszichológiai tanulmányaimat a Károli Gáspár Egyetemen végeztem, ahol olyan mesterektől tanulhattam, mint Bagdy Emőke vagy Erdélyi Ildikó. Képzésem elején elkezdtem a Gendlin által kidolgozott focusing-technikát tanulni, és már hét éve mélyítem tudásomat ebben a módszerben.

A technika révén egy test fókuszú módszerrel dolgozhatom, kisebb transz állapotot létrehozva, és segítem az embereket tüneteik, lelkük, önmaguk megértésében, megismerésében, az öngyógyításban. A módszer egyéni és csoportos találkozókra is lehetőséget ad, így mindkét formáját alkalmazom, a kliens igényeinek megfelelően.

4 éve kezdtem el a család terápiát tanulni, melyből szintén a szakvizsga eléréséhez közeledem. Munkám során egyénekkel és családokkal is sokat dolgozom.

Működésem során főként a rogers-i technikákat alkalmazom, kognitív módszerekkel kiegészítve, de egyéni és családi rendszerszemléletben gondolkozom.

Jelenleg a Klinikai szakpszichológus és mentálhigiénés szakképzésben veszek részt, és elkezdtem a pszichodráma módszerével is foglalkozni. Ezek befejezése körülbelül két év múlva esedékes, de utána sem fogok tétlenkedni, hiszen a folyamatos munka saját magamon és a rendszeres tanulás tesz igazán jó szakemberré.

Várom jelentkezését, hogy megbeszéljük, miben tudok segíteni.

 

Elérhetőségeim: 
Mobil elérhetőségem:      +36 (30) 515-0887

 

——————————————————————————————————————————————-

 

Dr. Kővári Viktor Zsolt

Ideg- és gerincsebész, manuálterapeuta

 

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem (SOTE) általános orvosi karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Az egyetem során ösztöndíjjal tanultam Norvégiában (Oslóban), az Amerikai Egyesült Államokban (New York Államban, Buffaloban), valamint Németországban (Heidelbergben).

Az anatómiai versenyt mindkét évben megnyertem, az ortopédiai versenyen második lettem. Az egyetemet követően az idegsebészet területén merültem el és váltam szakorvossá. Tanulmányaimat az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben (OITI) és a Honvédkórházban szereztem.

Tanítóim közül kiemelném Dr. Veres Róbert és Dr. Czirják Sándor tanár urakat, valamint Dr. Vajda János főorvos urat. Nekik köszönhetően van rálátásom az agyat, a gerincet, a gerincvelőt és az idegeket érintő sebészetre. A tudományos munkába az azóta már megszűnt Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben kóstoltam bele Dr. Kovács Gábor főorvos vezetésével.

 

Elérhetőségeim: 

OPTIMUM SÚDIÓ – magánrendelő
Cím:                                    1134 Budapest, Taksony u. 11-15.
Mobil elérhetőségem:       +36 (30) 821-4640 (bejelentkezés H-P 9:00-19:00)
Honlap:                               www.optimumstudio.hu
E-mail:                                info@optimumstudio.hu